Vei og Anlegg flyttes!

Nordens største anleggsmaskinmesse flyttes til Norges Varemesse på Lillestrøm. Vei og Anlegg i 2021 vil bli en helt ny opplevelse for både besøkende og utstillere.

Vårens vakreste eventyr flyttes til Norges Varemesse på Lillestrøm.

-Vi ønsker å fornye oss og skape noe nytt, men samtidig forvalte arven på en best mulig måte. Derfor skal vi arrangere en enda bedre anleggsmaskinmesse 5. – 8. mai 2021, sier Tone L. Grøstad, direktør hos Maskingrossisternes Forening.

– Messeverdenen har forandret seg og det er ingen hemmelighet at vi har hatt relativt store vær- og logistikkutfordringer der hvor messen har vært arrangert tidligere, sier Grøstad. Sammen med et utvalg av foreningens medlemmer ble det sett på forskjellige løsninger for å gjøre Vei og Anlegg enda bedre, og valget falt på Norges Varemesse.

– Vi har veldig god erfaring med Norges Varemesse fra tidligere. I 2018 arrangerte vi industrimessen SMART industri der og vi ble møtt av en meget profesjonell samarbeidspartner. En samarbeidspartner som vi nå skal jobbe sammen med for å få til enda bedre Vei og Anlegg-opplevelse i 2021, sier Grøstad.

-Vi synes det er veldig hyggelig å få Vei og Anlegg til oss, sier Trond Andersen, kundedirektør ved Norges Varemesse. Han forteller at de har lang og god erfaring med å arrangere store messer som trekker et stort antall deltakere.

Tone L. Grøstad, direktør Maskingrossisternes Forening (t.v.) og Trond Andersen, kundedirektør Norges Varemesse, gleder seg til å ønske utstillere og besøkende velkommen til Vei og Anlegg på Norges Varemesse i 2021.

– Vår organisasjon er bygget opp gjennom mange år og vi har store ressurser som alle bidrar til å gjøre besøket hos oss til en god opplevelse, sier Andersen.

Alle hallene skal fylles med maskiner og utstyr for anleggsbransjen. I tillegg kan det bli åpnet for å benytte store uteområder. Det er parkeringsplasser til mange hundre kjøretøy og i tillegg er det gangavstand til Lillestrøm stasjon. Herfra er det kun 11 minutter med tog til Oslo S og bare 12 minutter til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Selv om Vei og Anlegg flyttes, flyttes ikke tidspunktet for arrangementet. Tradisjonen med å arrangere messen på våren videreføres og i 2021 arrangeres Vei og Anlegg fra onsdag 5. til og med lørdag 8. mai. Anleggsbransjens treffsted nr. 1 blir enda bedre.

Sett av 5. – 8. mai 2021 allerede nå.