Industri Futurum 19. – 20. november

Årets tema for Industri Futurum er «fremtiden produsert i Norge». SMART industri organisere en stor stand på Industri Futurum,. Du er velkommen, møt oss og slå av en prat på stand 58

SMART INDUSTRI KLAR FOR NY UTSTILLING

Et halvt år etter at vi lukket dørene til Norges største arrangement for produksjon og industri på Norges Varemesse, er vi nå klar med ny utstilling. 19. – 20. november skal SMART industri organisere en stor stand på Industri Futurum. Her skal vi vise deltakerne på Norsk Industris arrangement hvordan man kan digitalisere, robotisere og effektivisere egen produksjon.

Årets tema for Industri Futurum er «fremtiden produsert i Norge». Det blir en rekke innlegg og debatter innenfor teknikk, digitalisering, markedsføring, arbeidsmiljø, marked, sikkerhet – ja, alt som kan berøre en industribedrift. Du vil blant annet møte næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, investor Bjørn Rune Gjelsten og ledende personell fra blant annet TechnipFMC, Sintef, Equinor, Mechatronics Innovation Lab, Siemens, Telenor, NTNU, Eyde-klyngen, Elkem, Siva, DIguCat og Aibel.

SMART industris stand organiseres av Maskingrossisternes Forening (MGF) og partner Norsk Sveiseteknisk Forbund (NSF). Med oss på stand har vi leverandører som har noe nytt og innovativt å vise frem. I tillegg skal vi ha et fellesområde hvor vi i SMART industri vil fortelle mer om bredden av hva våre medlemmer kan tilby industrien i Norge.

Vi brenner for at fremtiden skal skapes og produseres i Norge. Som forening er vi glad for å se at norske bedrifter blant annet er helt i front i utviklingen av grønne løsninger til bygg og anleggsbransjen. Et av våre medlems-bedrifter har utviklet en 25 tonns gravemaskin på batteri og et annet medlem holder på å utvikle en hydrogendrevet gravemaskin i samme størrelse. For å skape og produsere fremtiden i Norge er det viktig at vi møtes og utveksler erfaring og utfordringer, for sammen å skape løsninger. SMART industri vil fremover være med å promotere slike løsninger og vise vei for hvilke løsninger og verktøy som er og vil bli tilgjengelig for utviklere og produsenter.

Så kan man jo spørre seg hvorfor er det så viktig at vi er i front her på berget? Må Norge lede vei? Ja, det må og skal vi være! For det er utviklingen av nye produkter og løsninger som gjør at vi kan holde den høye konkurransekraften vår selv om vi er et høykostland. I MGF og NSF er vi opptatt av at vi kan vise frem og tilby fremtidens løsninger til norske innovative produksjonsbedrifter. Det er SMART industri det!

MØT oss på Industri Futurum – påmelding her!

 

Facebook.com/vithvasomskjer