Nordic Supply System AS

Nordic Supply System AS

Hjemmeside

Nordic Supply System AS har vært leverandør av maskiner og teknisk utstyr til næringsmiddelindustrien siden 1969. Vi leverer maskiner og utstyr til bearbeiding, pakking, vasking og kontroll. De viktigste kundesegmentene våre er innen fisk, kjøtt, bakervarer og meierier.

I tillegg til å være forhandler for en rekke utenlandske produsenter av kvalitetsutstyr, utvikler og produserer vi også egne maskinkonsepter. Besøk våre produktsider for mer informasjon om vårt produkt spekter.

Maskinutvalget spenner fra store maskiner for produksjon i industriell skala på land og ombord i båter, til mindre maskiner for butikker og mindre produksjonsanlegg.

Våre lokaler er i Skodje kommune, ca. 30 km utenfor Ålesund sentrum. Her har vi blant annet en profesjonell serviceavdeling med dyktige teknikere, stort reservedelslager og et moderne verksted. Vi tar tar miljøansvar blant annet gjennom medlemskap i EE-returselskapet RENAS.

Nordic Supply System AS har gjennom en årrekke opparbeidet seg betydelig erfaring og kunnskap om næringsmiddelindustrien på land og sjø. Dette setter oss i stand til å tilby de rette produktene til våre kunder. Vi anser et salg for begynnelsen på et langvarig godt kundeforhold. Kontakt oss gjerne for å få mer informasjon, og for å finne ut om vi kan bidra til gode løsninger for din produksjon!