Len Nortool AS

Len Nortool AS

Hjemmeside

Len Nortool AS er et import- og grossistfirma med lang erfaring og vi er markedsledende innen våre produktgrupper. Vårt hovedkontor er lokalisert i Oslo, hvor vi også har et rikholdig lager.

Vi er eneimportør til Norge av larveføtter fra den tyske produsenten Börkey GmbH, som siden 1951 har utviklet og produsert larveføtter til bruk innen mange bransjer, deriblant offshore og industri. Våre larveføtter gjør det mulig å flytte tunge maskiner og utstyr uten bruk av store og kompliserte installasjoner.

Len Nortool AS er importør av arbeidslamper fra Sunnex. Disse robuste kvalitetslampene er for bruk i tøffe og krevende omgivelser, og brukes på fartøyer og kjøretøyer, innen forsvaret og helsesektoren, til industri/produksjon og i forbindelse med overvåkning.

Vi har også maskinsko fra Sunnex som passer til alle typer maskiner. I over 30 år har Sunnex produsert kvalitetsledende maskinsko og har et bredt utvalg av vibrasjonsdempende og nivellerende maskinsko. Alle produktene er konstruert for å kunne tilby kunden den absolutt beste løsningen.

Len Nortool AS leverer også arbeidsmatter som passer til verksted-, tekstil-, elektronikkindustrien og ammunisjon- og sprengstoffindustrien.

Vår målsetting er å være en trygg og pålitelig samarbeidspartner og leverandør.