IRM Norge AS

IRM Norge AS

Hjemmeside

IRM Norge AS leverer maskiner av høy kvalitet til store deler av den norske bygg- og anleggsbransjen. Det har vi holdt på med siden 1989, og våre ansatte har i dag over hundre års samlet erfaring med hydraulisk verktøy for fjellboring, steinknusing og demolering.
Vi er i dag Norges største bedrift med spesialfokus på hydrauliske slaghammere, og det gir våre kunder sikkerhet for at vår kompetanse gir dem optimal tilgjengelighet og inntjening.

Våre gravemaskinmonterte boretårn er ubestridte markedsledere, og våre brønnboringsrigger, kompressorer og generatorer er anerkjente over hele verden.

Våre kunder finner du blant store og små bedrifter over hele landet, og vårt overordnede mål er at de skal sikre sin inntjening gjennom valg av oss som leverandør og samarbeidspartner!

IRM Norge AS er lokalisert på Frogner, i Sørum kommune, mellom Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen. I tillegg finner du våre produkter hos utvalgte forhandlere og servicepunkter.

Vi importerer,  selger og server  flg.  produktlinjer :

  • Allu Knuse- og sorteringsskuffer for bygg, anlegg, landbruk og gruveindustri.
  • Comacchio Senkborerigger for vann-/ energi-/ og grunnforsterknings boring.
  • Doosan Transportable kompressorer, generatorer og  lystårn, samt håndholdt luftdrevet  bor- / og meiselutstyr.
  • Kinshofer Sylinderløse tiltrotatorer for gravemaskiner, samt laste og losseutstyr til gravemaskiner og kraner.
  • Montabert Hydrauliske slaghammere for gravemaskiner, CPA hydrauliske boretårn, samt Montabert luftdrevne hammere og borutstyr.