Heatwork AS

Heatwork AS

Hjemmeside

Unik kompetanse på væskebåren teknologi

HeatWork AS er en familieeid bedrift i Narvik, som gjennom mange års erfaring i bygg og anleggsbransjen har opparbeidet unik kompetanse på væskebåren teknologi.
Med genuint fokus på kvalitet, design, ytelse og ikke minst miljø, har vi fått patent på flere teknologier og beskyttede merkenavn. I 2017 vant vi Byggenæringens Innovasjonspris.

HeatWork er godt kjent for å være markedets mest effektive teletiner, men er også blitt en markant leverandør til flere bransjer. I dag brukes våre produkter og løsninger også til herding av betong, frostsikring, byggvarme/-tørk, fjernvarme, skadesanering og skadedyrbekjempelse.

Blant HeatWorks kunder finner man maskinentreprenører, bygg- og anleggsbransjen, kommuner, fjernvarmeselskaper, utleieselskaper, skadedyrselskaper, olje og gassindustrien og mange flere.

HeatWorks hovedkontor og fabrikk er lokalisert i Narvik, Norge, med 3300 kvm topp moderne fabrikklokaler. HeatWork er representert i flere land, og har en kundeportefølje som strekker seg fra Antarktisk i sør til Svalbard i nord.