ABS-Maskin AS

ABS-Maskin AS

Hjemmeside

ABS-Maskin AS er en betydelig leverandør innen sine nisjeområder.  Vi er importør og distributør av maskiner og utstyr av høy kvalitet til bygg- og anleggsbransjen. Firmaet har vært engasjert i maskiner og utstyr siden 1983.

Hovedkontoret ligger i Mjøndalen og produktene blir markedsført gjennom uavhengige forhandlere og egne salgskonsulenter over hele landet. Vi har også knyttet til oss selvstendige servicepartnere i flere landsdeler.

Salgsprogrammet omfatter i det vesentlige mini- og kompakt-anleggsmaskiner, og øvrig maskinelt utstyr for bygg- og anleggsbransjen.

Våre hovedrepresentasjoner er:

  • Kompaktgravemaskiner fra Takeuchi, Japan. Disse gravemaskinene blir i Norge markedsført under navnet ABS.
  • Hjullaster fra Takeuchi, Tyskland
  • Thwaites, Europas ledende produsent av mini- og kompaktdumpere.
  • Terra AG, en betydelig sveitsisk produsent av ”No Dig” produkter som er den internasjonale betegnelsen på maskiner konstruert for arbeid under bakkenivå. Programmet omfatter bl.a. hydraulisk drevne, styrbare borerigger samt maskiner og utstyr for rehabilitering av vann- og kloakksystemer.

ABS-Maskin AS representerer også tyske ”Prime Drilling” som leverer store, borerigger for horisontal boring med trekkraft fra 25 – 400 tonn.